Playstar d.o.o.


E-pošta - Webmail
E-poštni naslov:

Geslo:Urejanje MySQL baz


Svetovanje in internetne strategije podjetja

Če ste se že odločili da greste na internet se prav gotovo zavedate pomembnosti tega koraka za bodočnost vašega podjetja. Internet vam lahko prinese ogromno prednosti pred konkurenco, ni pa nujno. Da bi popolnoma izkoristili prednosti interneta vam ponujamo internetno svetovanje, analizo ter določitev strategije vašega podjetja na poti v internet. Po vaših potrebah in željah vam pripravimo tudi nekaj promocijskih tehnik za domače in tuje trge in predlog nadaljnega razvoja vaše spletne predstavitve.

Zakaj Vaše podjetje potrebuje internetno predstavitev?

Bistvo interneta je dostop do informacij ter komunikacija s strankami oz. kupci na eni strani in partnerji na drugi. V poslovnem svetu je ekstremno pomembno, da so vaši partnerji in stranke informirani. Imeti predstavitev na internetu je prvi in najcenejši korak pri odnosih s partnerji in kupci, pomemben ravno tako kot biti zapisan v telefonskem imeniku ali imeti poslovno vizitko. Za globalno poslovanje pa je internetna predstavitev obvezen prvi korak.

Menimo, da lahko spletno predstavitev primerjamo s tem, da pred vhod vašega podjetja postavite veliko tablo, na kateri piše kdo ste in s čim se ukvarjate. S tem da lahko vašo "tablo" na internetu vidi precej večje število ljudi - potencialnih partnerjev in strank, kot tablo pred vašim podjetjem.

Osnovna internetna predstavitev je poceni in hiter način informiranja vaših strank in partnerjev o vašem poslovanju. To je tudi odličen način za trženje Vašega podjetja. S pravilno integracijo spletne predstavitve v marketinške aktivnosti lahko vaše podjetje doživi nesluten razvoj!

Skratka:

 • Internetna predstavitev Vašemu podjetju odpira nove možnosti rasti, poslovanja in tekmovanja v novi internetni ekonomiji.
 • Internetna predstavitev bo pomemben korak k promociji Vašega podjetja in vaših storitev pri vaših poslovnih partnerjih in kupcih na najbolj cenovno efektiven način.

  Promocija spletne predstavitve • SVETOVANJE

  PROMOCIJA

  PREDSTAVITVE

  GOSTOVANJE

  © 2000- Playstar d.o.o.